Setting/ownersprivacydeletebook
Select if/when bookings are deleted after the guest checked out.
-IS-
Veldu hvort/þegar bókunum eru eytt eftir að gestirnir hafa lokð dvöl.
Select if/when bookings are deleted after the guest checked out.
-IS-
Veldu hvort/þegar bókunum eru eytt eftir að gestirnir hafa lokð dvöl.